sunnuntai 16. helmikuuta 2014

You bite your friends like chocolate





Viikonloppu meni taas niin nopeasti vaikka paljon kerkesinkin tekemään. Perjantaina käytiin hoitamassa eräs haastattelu meidän opinnäytetyöhön liittyen ja alkaa taas olla hyvä fiilis ton koulun edistymisen suhteen. Paljon on vielä tehtävää mut kyllä tässä aletaan nyt oleen jo selkeesti voiton puolella. Työharjoittelupaikan löytäminen vähän jännittää kun hirveesti ei ole ollut tuuria noiden kanssa aikasemminkaan, mutta eiköhän sitä jotain keksitä.


Ystävänpäivän kunniaksi tehtiin Mikan kanssa lohimedaljonkeja, lohkoperunoita ja tsatsikia. Tsatsiki on kyllä niiiiin hyvää! Varsinkin kun hienontaa sekaan vähän tuoretta minttua. Voisin syödä koko loppuelämäni pelkkiä lohkoperunoita ja tsatsikia. Illan leffana toimi Gangster Squad ja täytyy sanoo et oli kyllä ihan kelpo filmi. Ja hei, Ryan Gosling. Tarviiko sanoo muuta?


Mika teki meille aamupalaks tänään tollasia päärynä-chevre ciabattoja. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta oli kyl aika hiton hyvää. Ainut vaan että Mika ei muistanu vihaavansa vuohenjuustoa, joka meinasi siis enemmän syötävää mulle, jeij! Alkaa olla herkuttelukiintiö aika täynnä tän viikonlopun osalta. Brownieseja pitäis vielä tehä tänään ja sit se on siinä vähäks aikaa. Alkaa tehäkin jo mieli vähän kevyempiä safkoja.


Eilen käytiin Aikun kanssa Kaivarin Kanuunassa ja mukaan tarttui tollanen Zaran pitsipaita. En ollu aikasemmin käyny kyseisessä paikassa ja aattelin et se ois ollu vähän isompi. Ihan kivoja juttuja siellä oli, mutta aika suolasii hintoja jotkut kehtaa kyl pyytää esim rikkinäisistä vaatteista. Ens viikolla pitäis lähtee käymään Jämsässä ja haluun kyllä ehdottomasti käydä pitkästä aikaa Jämsän Pirkkiksellä, joka on yhä vieläkin mun mielestä maailman paras kirpputori! 

Kaivarin Kanuunan jälkeen suunnattiin Aikun kanssa Kallioon Aleksis K:hon bisselle ja sen jälkeen käytiin vielä Pacificossa sangrialla. Hauskaa oli! Voi kun ois normaalistikin yhtä paljon aikaa kavereille kuin nyt. Välillä ihan hävettää kun kuluu kuukausia niin ettei kerkee näkeen ollenkaan. 

Nyt vielä vähän Supernaturalia ja sen jälkeen täällä alkaa todennäköisesti taas jumalaton huuto ja elämöinti kun Suomi-Kanada starttaa. Onneks Olympialaiset on vaan kerran kahdessa vuodessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti